2011. november 20., vasárnap

A rendszer


Don és Nancy Failla könyve alapján. A rendszer jelenti a leggyorsabb módot arra, hogy kiépítsd otthonról irányított üzletedet a Network Marketingben!




Ennek a könyvnek az alapján dogozunk. Ez a könyv megtanít arra, hogyan készíts fel másokat otthonról irányított üzletük építésére - olyan tréninggel, amelynek az időignye tíz perc, vagy még annál is kevesebb. Új üzleted csak akkor indul el igazán, amikor szponzorálod első munkatársadat. Minél gyorsabban tudod ezt megtenni, annál jobb helyzetben vagy.

Ha valaki a Rendszert megtanulta, nem sok egyebet kell elsajátítania ahhoz, hogy azt működtetni is tudja. Ha elolvasod ezt a könyvet, megérted majd, hogy bárki képes saját Network Marketing üzletének kiépítésére, ha valóban erősen el akar érni valamit.

Don és Nancy Rendszere több mint 200 000 fős, azóta is folyamatosan fejlődő szerevezetet hozott létre számukra, és segíteni tud neked is abban, hogy elérd ugyanezt.

1. lépés
"A 45 másodperces prezentáció", másképpen: "A 45-ös megközelítés.

2. lépés
"A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet" című könyv kölcsönadása - és elolvasása, vagy a hangoskönyv változat átadása - és meghallgatása.

3. lépés
"Járműved", vagyis a cég, a termékek és a kompenzációs terv bemutatása, az eszközeid alkalmazásával.

Mondd csak, elgondolkoztál-e már valaha is azon, mit jelent az, hogy ura legyél az életednek?

Ami az időt illeti: Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne és még akkor sem biztos, hogy van rá elegendő pénze, hogy azt megtegye. Így van???

Megoldás: Felfedeztünk egy módszert annak megtanulására,hogyan lehet valaki otthonról irányított üzlet alapításával, és kialakítottunk erre egy rendszert, amely olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. Ez a módszer nem kívánja tőled azt, hogy eladj, és ami a legjobb benne, hogy sok időt sem igényel.

Ilyen egyszerű így dolgozni. Ezek az eszközeink. Mikor valakivel felvettük a kapcsolatot, nem csinálunk mást, mint oda adjuk az egyik eszközt, aztán a másikat, és ezek elvégzik helyettünk a
munkát. Készen kapjuk a weboldalunkat, emberek sokaságai dolgoznak azon, hogy mindenben a segítségünkre legyenek. Nagyon jó érzés csapatban dolgozni, hogy nem a versengés és a rivalizálás folyik, hanem mindenkinek érdeke, hogy én is sikeres legyek, és ehhez minden segítséget megkapok. Ezúton megköszönöm minden csapattársamnak a támogatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése