2011. november 11., péntek

Érvek a hálózati marketing mellett!

Számos vállalkozót ismerek, akiknek több évtizedes munkába tellett tapasztalatot szerezniük, hogy sikeresek tudjanak lenni, maradni az üzleti életben. "A hálózati marketing cégek előre felépített üzleti rendszerrel várják mindazokat, akik saját kezükbe akarják venni pénzügyi jövőjük alakítását".Robert T.K. A hálózat szó a pénzügyi siker kulcsa. "A világ leggazdagabb emberei hálózatokat keresnek és építenek, mindenki más: munkát keres."

életünket megváltoztató oktatás

Az életet megváltoztató oktatásban négyféle változáson esik át az ember.
gondolati
lelki
érzelmi
fizikai
Mikor valaki életet megváltoztató oktatásban részesül, akkor ezeken a területeken egyaránt megváltozik és ilyen oktatást ajánlanak a hálózati marketing vállalkozások. Felkészítenek az életre. Önbizalmat adnak.

saját vállalkozás felépítése

Neveltetésünk miatt, gyermekeinknek mi sem tudunk mást adni. A "régi" világban még elment a tanulás, a jó munkahely, onnan meg a nyugdíj....de most...? Ennél nagyobb bizonytalanságba nem is sododorhatjuk őket. Nekik már azt kell megtanítanunk, hogy hozzák létre saját vállalkozásukat. Ne elhelyezkedésbe, hanem munkahely teremtésbe gondolkozzanak. Ez ma már sokkal biztosabb.
"Minél inkább törekszel a munkahelyi biztonságra, annál kevésbé leszelURA SAJÁT ÉLETEDNEK!"-Robert T. K.
Fel kell építenünk saját személyiségünket. A cégek oktatási tervének segítségével újjá tudjuk építeni magunkat.

fő állás mellett is el lehet kezdeni

A napokban hallgattam meg egy fantasztikus tanítást Jim Rohn-tól. Ő azt mondja, hogy a profit jobb mint a munkabér. Dolgozott a megélhetésért, mellékállásba pedig elkezdett dolgozni az álmaiért. Mert a profitból álmokat építhetsz.

a mentorok segítsége

Bátran meg merem kockáztatni azt a kijelentést, hogy ezek az emberek ajándékok a kezdők számára. Az én Szponzorom, az egyik legjobb Mentor, akivel valaha is találkoztam. Sokszor mikor megkeresem a maguktól értetődő dolgokkal, amikre aztán később rájövök, akkor kicsit szégyenlem magam, hogy de tudatlan vagyok. De ő mindig lelket önt belém, hogy ez így van rendjén és keressem nyugodtan. Ezúton is megköszönöm a segítségét. Én is ilyen leszek!! Már eldöntöttem. A hálózati marketing üzlet a mentorok segítségével mindenkinek lehetőséget ad rá, hogy lejusson oda, ahová korábban csak a gazdagok juthattak el.

a hatástöbbszörözés

Ismét megkockáztatom a kijelentést: mutasson nekem valaki még egy olyan munkahelyet, ahol nem az időnket fektetjük be, amiből a legkevesebb van. A drága időt, amit a saját családtagjainktól veszünk el, értékes perceket amiket gyermekeinkkel tölthetnénk. A hatástöbbszörözés lényege, hogy egyre kevesebbet dolgozunk, és egyre többet keresünk. Minél többen megértik a hálózati marketing üzleti tervét és csatlakoznak, annál többet keresünk, nem pedig minél több terméket adunk el.

hogyan váljunk dús gazdaggá?

Annyiszor említettem már Kiyosaki könyveit, mert egyszerűen nem tudom megunni őket. Gazdag Papa üzleti iskola c. könyvében van egy jó párbeszéd, ami erre a kérdésre adja meg a választ. Ott elmondja az egyik hallgatónak, hogy gazdagabbak lehetünk a hálózati marketingben mint a filmsztárok, rocksztárok, sportolók, vagy akár bármelyik vállalatnak az elnöke. Első legfontosabb dolognak azt említette, hogy el kell hinnünkhogy ez a mi valóságunk is és hogy ez a számunkra is lehetséges, nemcsak egyesek számára. Ha nem hisszük el, hogy ez a számunkra is lehetséges, akkor nem lesz az. Szüleink sajna nem ezt a valóságot mutatták meg nekünk, ezért új valóságot kelllétrehoznunk magunknak. El kell képzelnünk ezt az új valóságot és magunkévá kell tenni. Ezt senki sem teheti meg helyettünk.

merjünk álmodni!

Mutasson nekem valaki egy olyan gazdag embert, aki nem ezt mondja és vallja. A gazdag emberek mernek álmodni, és nemcsak álmodnak, hanem nagyokat álmodnak. Akiknek kisszerűek az álmaik, azok kisszerű életet élnek. Az álom nagysága számít. Miután megálmodtuk a nagy álmunkat, ne felejtsünk el hozzá tervet készíteni, mert legtöbben ezért aztán el sem indulnak a megvalósítás útján. Ezért is jók a hálózati marketing cégek, mert itt az embernek nem egyedül kell megvalósítania az álmait, hanem kap hozzá segítséget.
álmok
Metcalf törvénye
Egy hálózat gazdasági értéke=a felhasználók száma2 (a négyzeten). Ez a törvény is csak úgy működik, ha betartjuk azt. Nem elég csak csatlakozni egy hálózati marketing céghez, kezdetnek ez sem rossz. Meg kell tanulni klónozni magunkat. Amint ketten vagyunk, gazdasági értékünk 4-re emelkedik. Amint 3-an vagyunk, a hálózatunk értéke 9. Így tovább... Sokkal értelmesebb dolog egy hálózat felépítésén munkálkodni, mint keményen dolgozni egyénileg.

az alapértékek fejleszétse

Az értékeink határozzák meg valóságunkat. Ha a munkahelyi biztonságot tartjuk értéknek, akkor az lesz a valóságunk. A kétségek erősítik az alapértékeinket és ezzel a valóságunkat is. Meg kell változtatni az alapértékeinket. Merni kell kockáztatni, és valljuk be őszintén, hogy a hálózati marketingben nem sokat kell kockáztatni. Nem kell milliókat befektetni. Először a bennünk zajló folyamatokat kell rendezni.

mi határozza meg az ember értékeit?

Egy személy értékeinek a hátterében az érzelmek állnak. Sokszor a félelem akadályozza az embert, hogy valami újba kezdjen. A szabadság vágy lelki ideál, a biztonság pedig érzelmi ideál. A bizalom szabadságot szül, a félelem pedig csapdába ejt.
"A jövőkép és a hit kéz a kézben járnak. Ahhoz, hogy fényesebb, szebb jövőt lássunk, hit kell. Ha gyenge a hitünk, a jövőképünk is az. Ha pedig a jövőképünk és a hitünk gyenge, a jövőnk ugyan olyan lesz mint a jelenünk." - Robert T. K.
Jogunk van eldönteni, hogy a hit vagy a félelem határozza e meg az értékeinket. A TITOK az, hogy a nagy hitű emberek tudják, hogy nem vallhatnak kudarcot, és tudták, hogy a kudarc a sikerfolyamatának a része.

üzletvezető képzés

Nagyon fontos a szónoki jártasság, a vezetői jártasság és a lelkesíteni tudás. A hálózati marketing cégek üzleti oktatásain megtanítják a vezetői jártasságot. A pénz a legjobbvezetőkhöz áramlik. Sok hálózati marketing cég nemcsak a nagy gazdagságot kínálja, hanem azt is, hogy egyre értékesebbé teszi az embert.  Ezért megfizethetetlen az ilyen cégek értéke.

a hálózati marketing cégek fényes jövője

Az emberek nemcsak szabadságra, de gazdagságra is vágynak. Változnak az idők...a gazdaság csődbe, a nyugdíj a holdon..stb. Ne is számítsunk a szabad gondtalan nyugdíjas évekre abból a pénzből amit az állam ad. Ha nem lépünk, és teremtjük meg magunknak a biztonságot nyugdíjas éveinkre, akkor igencsak nélkülözni fogunk. Ez pedig egy kiváló lehetőség ennek a megteremtéséhez.
Nemcsak magunknak, hanem gyermekeinknek is. Személy szerint én szeretném megkímélni gyermekeimet az álláskereséstől, a kudarcoktól stb. Nem szeretném ha nekik is keresztül kéne menniük azokon a nehézségeken amiken nekem kellett mielőtt nem találtam egy jó hálózati marketing céget. Mert ezt az üzletet és ezt a vagyont a gyermekeinknek is tovább lehet adni. Meg kell őket is tanítani másképp gondolkodni és egy másik valóságot mutatni nekik mint nekünk a szüleink. Ezt sosem késő elkezdeni.
Ne akarjunk szegényen nyugdíjba menni! Azért azokat sem kell leírni, akik végigdolgozták az életüket és szegényen mentek nyugdíjba, mert rengeteg nyugdíjas ismeri fel a lehetőséget az ilyen cégekben. Nyugdíjas korban sem késő elkezdeni hálózatot építeni. Főleg úgy, hogy ebben a mai világban nemhogy a nyugdíjasoknak, hanem a náluk fiatalabbaknak sem nagyon van lehetőségük az elhelyezkedésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése