2011. november 11., péntek

Influenza oltás! Oltsunk vagy ne oltsunk?


Beköszöntött az ősz, miről szólnak a hírek? Az influenza elleni védőoltásról. Mindig ez a kérdés ilyenkor. Mivel teszek jót? Azzal ha beoltom a gyerekeket, vagy azzal ha nem?

Tavaly nem oltattuk be magunkat, az előtt igen. Semmi bajunk nem lett az oltástól. Akkor sem lett bajunk mikor nem oltottuk be magunkat. Kicsit elszomorít, hogy a világ rohamosan fejlődik, mind az informatika és az orvostudomány területén - utóbbiban találán - nem olyan gyorsan, hogy ez kinek a hibája nem tudom, de nem is szeretnék annyira elmélyedni ebben.

Hogy lehet az, hogy ez nem egyértelmű? Miért kell az embereket kitenni ennek a bizonytalanságnak, ráadásul laikus hozzá nem értő embereket. Jó esetben azt gondolná az ember, hogy az orvos azért végezte az egyetemet, mert tud az ilyen kérdésekben segíteni. Ha már tőlük sem kapunk kimerítő választ, akkor kihez forduljunk segítségért?

Abból az apropóból döntöttem az oltás mellett, mert akkor még vitamint nem szedtünk, max. a C vitamint. Nem vagyok jártas ebben a témában, de azt tudtam, hogy a szintetikus vitaminoknál biztos, hogy sokkal jobbak a természetes C vitamin források. Nem bíztam benne, hogy ez elegendő a védelemhez.

Úgy gondoltam, hogy egy csomó betegséget megszüntettek és kivédtek már a kötelező oltásokkal. Akkor sem vitatkoztak a szüleink, hogy biztos beadassuk e? Nem ártunk vele? Abban az időben ezek a dolgok természetesek voltak, igaz az teljesen más világ volt. Ma már nem egyértelmű, hogy jót teszünk e az oltással.

Most, hogy megismertem a DXN termékeit - beviszem ezeket a csodálatos gyógynövényeket a szervezetembe és a gyermekeimébe - lehet hogy nem az oltás mellett döntök. Dávid fiam tavasszal hetekig volt itthon, mert alig látott az allergiától. Nem túlzás amit most mondani fogok, hogy mióta issza a ganodermás kakót, azóta semmi gondunk nincs az allergiával.
Érdemes felkészíteni szervezetünket erre a téli időszakra, bár szerintem érdemes az év többi szakában is egészségesen étkezni, és étrend kiegészítőket szedni, mert a mai élelmiszerek amiket a szervezetünkbe beviszünk, nem fedezik a mindennapi ásványi anyag szükségletünket.

Köztudott, hogy ha szervezetünk nem jut elegendő tápanyaghoz, bizonyos funkciókat már nem képes ellátni. A hiány következtében a szervezet legyengül és már nem képes a kórokozóknak, baktériumoknak ellenállni. Így alakulnak ki a betegségek.

Tudjuk, hogy az influenza is egy vírusos megbetegedés, amely lázzal, köhögéssel, orrfolyással, fejfájással jár együtt.
Ha megfelelően felkészítjük immunrendszerünket, akkor az képes lesz kivédeni az influenza vírus támadását is.

Javaslat:

Legyen nálunk mindig Zhi mint cukorka a torok fertőtlenítésére.

Torokirritáció? Rossz lehelet? A DXN bemutatja az innovatív Zhi Mint Plus-t, mely Ganoderma-extraktumból, valamint a széles körben ismert és megbecsült borsmentaolajból készült. Csak kapjon be egyet és azonnal érezheti a hűsítő frissességet, mely megnyugvást hozhat a „torokszorongató” helyzetekben is.
1 dobozban 12 tasak található.

Ebben az időszakban mindenképp érdemes szedni RG, GL kapszulákat is.

A Reishi Gano (RG) egy gombakivonat, mely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A termék gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják. Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.


Ne hagyd ki a spirulinát és a Cordyceps kapszulát sem!  Spirulina platensis egy kék-zöld alga, mely fehérjében gazdag, emellett szénhidrátokat, zsírokat, E- és B-vitaminokat, valamint béta-karotint, klorofillt, ásványi anyagokat, növényi rostot és nukleinsavakat tartalmaz. Rendszeres fogyasztása segíthet az elsavasodott szervezet lúgosításában. 120 és 500 db-os kiszerelésben kapható.   
A DXN Cordyceps kapszula 100%-ban Cordyceps sinensisből készül. Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a kordicepsav, a kordicepin, több esszenciális aminosav (pl. glutaminsav, L-triptofán, L-arginin, lizin), B1, B2 és B12 vitamin, stb.
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz. 60 db-os kiszerelésben kapható.
        




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése