2011. november 11., péntek

A kitartásról

Sokszor túl fáradtnak érzem magam ahhoz, hogy este 9-kor l menjek webkonfira, mivel reggel elég korán kelek. Aztán valahogy sosem bánom meg. Biztos, hogy üzenet nekünk hálózatépítőknek a tegnapi téma, hiszen aznap olvasgattam a Hetek c. újságot és abban találtam egy cikket ami Erős Zsoltról hegymászóról szólt.

A hópárduc újra feláll címmel dokumentum filmet készítettek. A balesetéről, a felépülésről, a családi háttéről a kitartásról és arról a drámai döntésről szól, amit a kórházban kellett Erős Zsoltnak meghoznia, hogy inkább hagyja veszni a lábát mintsem az álmait. A stáb végigkísérte a hegymászó felépülését, egészen az expedícióig, hogy bemutassa azt az emberfeletti küzdelmet, amellyel  meg kellett küzdenie és azt a hitet, ami egy pillanatra se mengedi meg, hogy Zsolt ne térjen vissza a hegyek közé.

Ez a hozzá állás emberi tulajdonságaiban rendkívüli. Ahogy a cikk is írja, nem sajnálatot hanem "irigységet" érezhetünk annak kapcsán amit Erős Zsolt képes pályáján befutni. 250 nappal a baleset után újra a Himalájába tart.

Elgondolkodtatott, hogy micsoda elszántság, kitartás kellett ahhoz, hogy ezt Ő végig tudja csinálni. Igazából nem is tudom mi kellett ehhez...  Ajánlom a figyelmetekbe!! Ezekből a dolgokból igenis lehet erőt meríteni. Nem elpunnyadni, hanem  küzdeni! Kérek én is ebből a küzdőszellemből!!
Este bejelentkeztem a webkonfira, amit Nagy Gábor (ESSD) tartott, és fantasztikus volt. Szeretem az őszinte nyílt stílusát. Szeretem ha úgy beszél valaki hogy értem és nem "virágnyelven" próbálja elmagyarázni a dolgokat nehogy megbántson valakit. Ez az igazi, ebből lehet tanulni. Csodák csodájára, miről volt szó?? A kitartásról. Ezt a videót érdemes megnézni:


Mindig meghatódok rajta. Ilyenkor tényleg erőre kapok. És örülök neki, hogy fent maradtam és részese lehettem ennek az netes összejövetelnek.  Megtanultuk, hogy kell  legyenek bennünk belső kényszerek az MLM üzlethez.

Itt nincs külső kényszer, itt nincs főnök, senki nem fogja neked megmondani, hogy mit csinálj. Teljesen más szemmel kell nézni a nehézségeket. Hálásnak kell érte lennünk, mert sokszor ezek hozzák el a változást az ember életébe. Minden problémába meg kell látni a kiutat. Az MLM üzletbe egyáltalán nem érdemes belevágni álmok nélkül, különben nem bírjuk ki a sérüléseket, amik a kudarcokat és az elutasításokat jelentik. Mert nem biztos, hogy ha nincsenek álmaink ezek után a sérülések után is hajlandóak vagyunk folytatni.
1. Legyen helyes az önbecsülésünk, énképünk: Mit tudunk elképzelni magunkról? Milyen gondolatokat helyeztek el belénk szüleink a gazdagságról, a pénzről? Ezeken érdemes elgondolkodni és ha szükséges akkor meg kell változtatni a gondolkodásmódunkat is a pénzről és a gazdagságról.

2. Szükség van az inspirációra: Honnan vesszük az inspirációt? Sokat kell elmélkedni, gondolkodni a gazdagságról. Kell meditálni, imádkozni. Mindent le kell írni ami az eszünkbe jut.

Vehetjük az inspirációt: könyvekből, filmekből, sikeres emberek történeteiből...stb. Persze nem mindegy, hogy milyen műsorokat néz az ember. Olyan emberektől lehet tanulni, akik már megcsinálták...akiknek már sikerült.

3. Tanulni, tanulni, tanulni és tanulni. Nem érdemes egyből a falnak menni. Aki regisztrál az üzletünkbe annak rendkívül sok lehetősége van képezni magát, méghozzá teljesen ingyen. Az intranetben rengeteg anyag van feltöltve, amit meg lehet hallgatni. Mikor nem tudja az ember hogy hogyan induljon el, akkor jobb ha először csak ismerkedik a termékkel, addig is tapasztalatot szerez, önbizalomra tesz szert ezáltal is, és közben hallgatja a képzési anyagokat, és nem lerohanja az ismerőseit, munkatársait, akik aztán fejvesztve menekülnek. 


NE ESSÜNK EBBE A HIBÁBA!

2012. ősszel Dubai-ba lehet menni nyaralni a cégünk jóvoltából, ha valaki eléri a 90.000 pontot. Az azt jelenti, hogy havonta 8-9000 pontot kell elérni. Ez nem semmi! Van aki már megtudja csinálni! Nekem is ez a célom, hogy én is részt vehessek teljesen ingyen az ilyen utazásokon.
Tudjátok mi kell hozzá????
KITARTÁS!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése