2012. január 25., szerda

Új Aloe Vera termékcsalád a DXN kínálatában

Mi már tudjuk, és hála Istennek, hogy egyre többen tudják hogy az egészségünkkel törődni kell. Ahogy sok más sem megy magától, úgy az egészség sem automatikusan jár együtt az élettel.
Mai világunkban már minden az egészségünk ellen szól, a szennyezett levegő amit beszívunk, az egészségtelen táplálékok, amik tele vannak különböző tartósító szerekkel, a jobbnál jobb krémek, pipere cuccok, amikről azt sem tudjuk hogy mit tartalmaznak.

Ennek örömére, ismét új termékekkel bővült a DXN palettája, az új aloe verás készítményekkel. Szerintem az aloe veráról sem kell ódákat zengeni, mert mindenki ismeri és tisztába van egészséges voltával. Talán nem túlzás ha azt mondom, hogy a ganodermánál és az aloe veránál természetesebb gyógymód nem létezik.

Ki ne szeretne, hosszantartó fiatalságot, és ápolt külsőt? Ezzel mindannyian így vagyunk. Ha úgy gondolod, hogy ezt nem engedheted meg magadnak, akkor azt kell mondanom, hogy változtasd meg a gondolkodás módodat és kérdezd meg azt magadtól, hogy hogyan engedheted meg magadnak?

Szerintem mindenki megtalálhatja a módját, csak gondolkozni kell rajta egy kicsit. Mindig azt tapasztaltam az életben, mikor nagyon el akartam érni valamit, akkor addig morfondíroztam, ötleteltem, hogy hogyan kéne kivitelezni....és csodák csodájára,  mindig összejött. Ezt majd bővebben talán egy következő bejegyzésbe kifejtem. :)

Most lássuk a termékeket:

Aloe V Aqua Gel - hidratáló és bőrápoló gél

Egy könnyen felszívódó, hidratáló és bőrápoló gél, mely Aloe Vera-kivonatot, különleges bőrápoló és nedvesítő anyagokat tartalmaz.
Segít a megfelelő bőrstruktúra fenntartásában, valamint a fiatalos kinézet megőrzésében. Használata után bőre nyugodt, lágy és sima lesz.
Fogyasztói ár: 4.575 Ft
Törzsvásárlói ár: 3.660 Ft

Nettó térfogat: 50 ml

Használat: Egyenletesen vigye fel az arcára és a nyakára a tökéletes hidratálás érdekében. Nappal használja!

Aloe V Cleansing Gel - szappanmentes bőrtisztító gél

Kíméletesen de alaposan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, anélkül hogy a bőr elveszítené természetes nedvességtartalmát.
Fogyasztói ár: 3.640 Ft
Törzsvásárlói ár: 2.915 Ft

Nettó térfogat: 100 ml

Használat: Nyomjon kellő mennyiséget a tenyerébe, keverje össze egy kis vízzel, habosítsa fel, majd vigye fel az arcára. Lágyan masszírozza be az arcbőrébe, majd bő vízzel öblítse le és gyengéden törölje meg.

Aloe V Hand & Body Lotion - kéz- és testápoló krém

Egy nem zsíros testápoló krém Aloe Vera-kivonattal. Megnyugtatja a száraz és berepedezett bőrt.
Egy vékony védő réteget képez, mely táplálja és megvédi a bőrt a kiszáradástól, ettől bőre bársonyosan puhává és nyugodttá válik.
Fogyasztói ár: 3.640 Ft
Törzsvásárlói ár: 2.915 Ft

Nettó térfogat: 250 ml

Használat: Fürdés után lágyan masszírozza be a bőrébe. Amely területek különleges gondoskodást igényelnek, használja bővebben! 

Aloe V Hydrating Toner - hidratáló tonik

Egy hidratáló formula, mely Aloe Vera és csodamogyoró-kivonatot, valamint aminosavakat tartalmaz, melyek különleges bőrápolóként működnek.
Eltávolítja az arctisztító maradványait, a make up-ot, szennyeződéseket, port és a bőr elhalt sejtjeit, ezzel egy kiváló második tisztítást biztosít.
Fogyasztói ár: 3.640 Ft
Törzsvásárlói ár: 2.915 Ft

Nettó térfogat: 100 ml

Használat: A bőr megfelelő tisztítása után tegyen egy keveset egy vattakorongra, lágy, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrébe. A szem környékén ne használja!
Aloe V Nutricare Cream - bőrtápláló éjszakai krém

Aloe Vera-kivonatot és több hatásos növényi kivonatot tartalmaz, mely egy védőréteget képez, hogy megakadályozza a bőr nedvességvesztését.
Ápolja, kényezteti és megnyugtatja bőrét, mialatt Ön alszik, ezzel segítve, hogy helyreállítsa a természetes védekező rendszerét és hidratáltságát.
Fogyasztói ár: 4.575 Ft
Törzsvásárlói ár: 3.660 Ft

Nettó térfogat: 30 ml

Használat: Egyenletesen vigye fel az arcára és a nyakára a tökéletes hidratálás érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése