2012. október 20., szombat

Mi kell a sikerhez?

Összefoglalom pár lépésben és kérdésben, hogy mit kell tenned ebben az üzletben, hogy sikeres legyél! 



Ismerd meg a DXN ganodermás termékeit, kávéit, teáit. Mivel az emberek több mint 80 %-a kávézik, ezért a kávéval szokták kezdeni az ismerkedést, aki nem kávézik, az pedig a teával, de ezeken kívül is több rendkívüli termék közül válogathatsz, amik kiválóak az egészségre.

Javaslom, hogy csak a sajátodat igyad ettől kezdve, ha teheted vidd magaddal mindenhova. Ha beülsz kávézni, akkor kérj egy pohár forró vizet! Kávé partnereid, kíváncsian fognak érdeklődni, hogy mi ez az újfajta kávé? Ez már egy remek alkalom lesz arra, hogy ajánld másoknak is, vagy megkínálj vele másokat is! Ami rendkívüli, hogy nem kell majd mondanod semmit, mert elárasztanak majd kérdésekkel, és ezeket kell majd megválaszolni. Elmesélheted saját tapasztalataidat, hogy rád hogyan hatott, mert azt ugye mondanom sem kell, hogy a hatás nem fog elmaradni!


Következő lépésként gondold át kiket ismersz! Nem szeretnék csúnyán fogalmazni, ezért nem írom azt, hogy írjál névlistát, ezeket a szavakat nem szeretik az emberek, mert nagyon hasonlít a hagyományos MLM-hez, mi viszont az MLM új hullámát hirdetjük, amit lehet teljesen online is csinálni, de most itt az offline módszerekről szeretnék beszélni. Úgyhogy nyugodtan írjál névlistát, ha nagy pénzt és nagy üzletet akarsz! Írd le azokat az ismerőseidet akikről tudod, vagy sejted, hogy kávéznak vagy teáznak, és írd le azokat is, akikről úgy gondolod,hogy plusz pénzre lenne szükségük


Miután megvannak az átgondolt, vagy leírt neveink, akkor elkezdhetjük megmutatni a kávénkat, vagy a termékeinket. Ha akarsz, tarthatsz kávé kóstolókat, ahogy már mi is tartottunk egy párat.

 Meghívtuk a barátainkat, egy különleges kávéra, és egy kötetlen beszélgetős kávé partis hangulatban bemutattuk a termékeinket. Volt amikor termék bemutatót csináltunk prezentációval egybe kötve, de még így is nagyon lazára sikerült, és rendkívüli érdeklődés övezte. 

Ha Te inkább a nagy üzletre koncentrálsz, és nem csak kávé fogyasztókat keresel, hanem olyan embereket, akik vállalkozói vénával vannak megáldva, és egy üzleti bemutatót szeretnél tartani, akkor szervezhetsz nyilvános tájékoztatót is, amiben szívesen segítünk. 


Hogy hogyan hívom meg az ismerőseimet? Egyszerűen felhívom őket, és elmondom nekik, hogy találtam valamit, ami szerintem őket is érdekelheti. Megbeszélek velük egy időpontot, hogy jöjjenek (jöjjön) át egy kávéra és egy jó kávé mellett megbeszéljük ezt a lehetőséget! Aztán beszélgetünk, és elmondom nekik, hogy lehet ezzel pénzt keresni. 

Rendkívül egyszerű! Gondold át, vagy tedd fel a következő kérdéseket barátaidnak, ismerőseidnek! Vannak e kávé fogyasztó ismerősei? 

Kérdezd meg, hogy hogyan szereti a kávét? Melyik a kedvence? Van e kedvenc márkája? És itt jön a kulcs kérdés, hogy történt e már vele valaha olyan, hogy a kedvenc kávés cége fizetett e neki azért, mert az ő kávéját fogyasztja, vagy fogyasztotta, ráadásul tovább is ajánlotta? Hiszen nap mint nap ezt csináljuk, hogy ajánljuk az általunk bevált dolgokat, csak éppen pénzt nem kapunk érte. Akkor miért ne tennénk ugyanezt pénzért? 

Mi történik itt valójában? Az, hogy mi ezért kapjuk a pénzt! A DXN pénzt fizet neked azért, mert az Ő kávéját fogyasztod, és tovább ajánlod másoknak is!! Beszélsz róla másoknak is, elmondod a saját tapasztalataidat, hogy hogyan változott meg az életed általa! 

Nagyon fontos a saját belső motivációd megteremtése, mert a sikered attól is függ, hogy mennyire vagy tapasztalt, mennyit tanulsz, mennyit olvasol, képzed e magad? Mert ez is egy szakma, amit el kell sajátítani, és sokszor ez időbe telik. Adj magadnak időt, és addig semmi áron fel ne add fel!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése