2012. október 30., kedd

Egy működőképes koncepció!

Örülök neki, hogy Nagy Gábor szponzorunk létrehozott egy csoportot a facebook-on, ismét azért, hogy minket segítsen. Ott hallottam egy fantasztikus videót. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe, nemcsak csoporttagoknak! :) 


Tim Sales Kaliforniában él és dolgozik. A network marketing iparágban tevékenykedik, és azért hozta létre ezt a filmet, hogy megmutassa az embereknek, hogy ez egy működőképes koncepció! Figyelmeztetek mindenkit, hogy a videóban elhangzó beszámolók, egytől egyig nagyon gazdag emberektől származnak. Most nem a mesés jövedelemre szeretném a figyelmet főként fordítani, (bár az sem egy utolsó szempont, ha van az embernek egy képe arról, hogy a határ a csillagos ég.) hanem azt tartom fontosnak, hogy az embernek legyenek reális céljai. 

 Olyan célokra gondolok, amikre van hite, hogy azt el tudja érni. Kezd a kis célokkal! Tedd kicsire a mércét! Legyen az első az adósságok rendezése, aztán menjél egyre feljebb! Mert hiába ez a sok beszámoló, ha az ember úgy gondolja, hogy ezt nem engedheti meg magának, vagy ezt nem tudja elhinni,hogy neki is sikerülhet. Magában a marketing terv nem ér semmit! Sziklaszilád hitre, elszántságra és önbecsülésre van szükség!

Tim Sales elmondja, hogy fontos az üzleti gépezet, hogy megértsük, hogy hogyan tudunk itt keresni. Az igazi sikereink, a céljaink meghatározásában rejlenek! Értéket kell helyezni az üzletbe. Értéket kell adni az embereknek!  Nagyon fontos! Négy dolgot kell szem előtt tartanunk!
  1. Nagymértékben bővülő piac! 
  2. Egyedi, fogyasztható termék!
  3. Időzítés (Trendek) Tudni kell, hogy akik pénzt nyernek, a trendek előtt járnak, akik veszítenek, pedig mögött. Meg kell tanulni megelőzni a trendeket! 
  4. Motiváció! Az igazi motivációhoz teremts olyan szituációt, melyben mindenki ugyanannyit profitál a működésből! Csak így lehet igazi motivációt elérni! 
Ezért is igazságos a network marketing struktúrája! Ugyanis annak kell a legtöbb pénzt keresnie aki a legtermelékenyebb! A hagyományos vállalati struktúrában hiába termelsz több profitot, nem lesz magasabb a fizetésed!  

Dr. Charls King aki network martketinget tanít Chicagóban elmondja, hogy 6 éve kutat és oktat a témában. Konzervatív személyisége ellenére megfogta az iparág. Elmondja, hogy szerinte nagy robbanás előtt áll az üzletág.

 Tanács a Szkeptikusoknak: vizsgálják meg ezt a szakterületet, és vonják le a következtetéseket! Olvassák el a referenciákat! El kell felejteni a gyorsan gazdaggá lenni szindrómát! 

Reális elvárásokat kell felállítani, ezt kiegészíteni egy üzleti tervvel és akkor sikeres lehet bárki! Kis befektetéssel, elszántsággal, kemény munkával mindenki sikeres lehet! A videó tartalmaz még egy csomó beszámolót, olyan emberekről akik nem szívesen vállaltak közösséget a network marketinggel egészen addig, míg meg nem értették valójában, hogy miről van szó. Elmondják, hogy hogyan változott meg az életük! Érdemes megnézni! >>>




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése