2012. október 27., szombat

DXN Tájékoztató Tatabányán!



Elérkezett ez a pillanat is! Megcsináltuk, megszerveztük, izgultunk nagyon, a nemek ellenére, annak ellenére, hogy sokan az utolsó pillanatban mondták le, annak ellenére, hogy volt aki le sem mondta, hanem szimplán el sem jött, annak ellenére összejött és sikerült! Rájöttem, hogy azok az emberek akik lemondják, vagy el sem jönnek, hozzá járulnak a sikereimhez. Érdekes megközelítés, de így van. Azt hittem anno, hogy ez kudarc. De nagyon jó személyiség formáló dolog ez is. Így járul hozzá az ember sikereihez. :)

 Megszerveztük tegnap a DXN nyilvános tájékoztatót, Specht Józsiék közreműködésével. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy elfogadták a meghívást és ránk szánták a drága idejüket, de úgy érezem, hogy megérte! Megérte, mert személyesen tudtunk a végén beszélni, hasznos tanácsokat kaptunk, megérte, mert rendkívüli érdeklődés volt mind a termékek, mind az üzlet iránt. Megérte, mert tudjuk hogy van folytatás. 

Ezúton szeretnék üzenni azoknak, akik amiatt adják fel ezt a vállalkozást, mert az embereket úgy sem érdekli a dolog, nem szeretnek szervezkedni, mert úgysem jön el senki! Annak csak azt tudom mondani, hogy ne adja fel!

 Ne adja fel, mert mi is sok embert hívtunk, sok nem-et kaptunk, sokan lemondták az utolsó pillanatban, de higgyétek el, hogy van ilyen, ilyen létezik, hogy az embernek valami közbe jön az utolsó pillanatban...vagy meggondolja magát, de ez a mi sikereinket nem befolyásolja! Lehet, hogy pont nem jókor időzítettünk, meg kell próbálni máskor. Ezt szerintem érzi az ember, hogy kinél meddig kell próbálkozni. Engem nagyon megerősített ez a mai rendezvény ebben. Csak azért írok erről ennyit, mert sokan itt hagyják abba, és itt adják fel. De mi nem adjuk fel soha, és megcsináljuk! 

Tudom, hogy már megköszöntem Specht Józsinak és Valinak a támogatást, de szeretném ezt a köszönetet a blogomba is megerősíteni. Szeretnénk mi is a nyomdokaikba lépni. Köszönjük a sok bátorítást, a tanácsokat, a jelenlétüket, azt, hogy nem sajnálták az időt, és utána is ott maradtak velünk beszélgetni, a kérdéseinkre válaszolni. Ez igen emberi! Nem véletlen, hogy több mint 10 ezer fős a hálózatuk! Igen, a siker tényleg nyomokat hagy...és hála Istennek, hogy van kit (kiket) követni. Igyekezni fogunk, mert tudom, ha megkérdezném tőlük, hogy mivel tartozunk, azt mondanák, hogy semmivel, de én tudom, hogy legalább annyival tartozom, nekik, de legfőképp magamnak, hogy sikeres legyek, sikeresek legyünk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése