2012. december 10., hétfő

Tinik figyelem!

Mikor elkezdtem fogyasztani a DXN egészséges kávéit...és éreztem a hatását, akkor gondoltam egy nagyot, hogy az alapvető higiéniás termékeket is kéne próbálni. Így kezdődött a szappanos történetünk. 


A Ganozhi szappan csak ganoderma kivonatot, és pálma olajat tartalmaz. Nagyon finom az illata, mióta ezt használjuk, nem kell testápoló sem, mert tényleg puhává és selymessé varázsolja a bőrt. 

Mikor az ember megszokja, akkor már észre sem veszi egy idő után, hogy milyen fantasztikus dolgokat használ. A jót mindenképp könnyű megszokni. :)
Mikor elfogyott akkor vettük csak észre igazán a hiányát. A gyerekek ilyenkor már nyavalyognak, hogy mikor veszek, mert száraz a bőrük, nem szeretik a ragadós testápolókat. 

Krisztián, súlyemelésre jár...igaz, hogy edzésen fürdik mielőtt elindul, mégis valamelyik nap gennyes pattanásokkal a homlokán jött haza. Nagyon csúnya volt..már a bőrgyógyászaton gondolkoztam, mikor eszembe jutott, hogy van ganodermás szappanunk, és ha az ekcémás kisbabák bőrére is jó, akkor neki miért ne lenne jó? 

Este jól megmosta az arcát a szappannal, a szappan habját nem mostuk le róla, hanem egész éjszaka rajta hagytuk. Másnap reggel, már látszott, hogy szárad le a pattanás. Este megcsináltuk még egyszer, és gyakorlatilag két nap alatt teljesen eltűntek a gennyes pattanások a gyerek arcáról. 

Tinik figyelem! Mindenkinek ajánlom, aki pattanásokkal küzd, mert valóban használ, saját bőrünkön tapasztaltuk! 

Szeretnél vásárolni, itt megtalálod, vagy bármi kérdésed van, keress bátran! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése