2012. december 18., kedd

DXN Üzletépítő szeminárium

Elérkezett az idő, (2012. 12. 08.) amire oly sokan vártunk, a szeminárium ideje. Mikor belecsöppentem az egészséges kávé üzletbe, még úgy voltam vele, hogy én biztos, nem fogok ilyen rendezvényekre járni, van nekem egy csomó dolgom és elfoglaltságom ezen kívül is. 


Aztán rászántam magam, és higgyétek el, nem bántam meg. Azóta úgy vagyok vele, hogy ez jár nekem, mert ez számomra kikapcsolódás, és ott találkozom személyesen azokkal az emberekkel, akikkel az év többi napján csak az interneten tudjuk tartani a kapcsolatot. Fontosak ezek a személyes találkozások, a sikeres előadók, akiktől tanulni lehet, és olyan erővel hatnak rám az előadásaik, hogy egy csomó ideig ettől vagyok toppon. :)

Ez a szeminárium is nagyon jó volt, Tonk Emil előadásával kezdődött, nagyon tanulságos volt, és most már nagyon sok mindent másképp látok. Az ellenvetésekről beszélt, és arról, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy sokszor ellenvetésekbe ütközünk, hiszen ezek által jutunk előrébb. 

Képzeljük el, milyen lenne, ha mindenki kitörő lelkesedéssel és örömmel fogadná a mi üzletünket, és mindenki be akarna lépni.... :) Megtanultuk, mikor beszélünk valakivel, az a Valaki mikor beszél a körülményekről, a tényekről, és mikor beszél kifogásokról, és ezeket hogyan kell kezelni. Teljesen megváltozott a véleményem az ellenvetésekről. :) 

Egy csomó példát jegyeztünk le ezekre vonatkozóan, erről részletesen most nem írok, mert nem maradna hely az oldalon. :) 

A másik elképesztő előadó, Jane Yau volt, akinek az előadása a DXN termékekről szólt, azok összetevőiről, a betegségekről, a betegségek kialakulásáról, a védekezésről. Egy csomó érdekességet hallhattunk. 

Például, ami számomra újdonság volt, hogy a nőknél a mellrák kialakulhat a golyós dezodor használata miatt is. Ugyanis mikor valaki izzad, akkor a méreganyagok is távoznak a szervezetből az izzadás által.

 Mikor használjuk a stiftet, vagy golyós dezodort, az egy réteget képez oda, ami megakadályozza, hogy izzadjunk, ezáltal azt is megakadályozza, hogy ezek a méreganyagok távozzanak a szervezetünkből, ott összegyűlik a méreganyag, és csomók alakulhatnak a hónaljban és a mellben. 

Nagy baj, hogy sokat és gyorsan eszünk. Ezzel rongáljuk az emésztő rendszerünket. A tápláléknak amit beviszünk a szervezetbe, ilyen arányban kéne lennie: 

  • 50 % zöldség, és gyümölcs
  • 30 % hús
  • 20 % szénhidrát.
Jane elmagyarázta, hogy a stressz mennyire rossz hatással van a szervezetünkre, ilyenkor valódi méreganyagok szabadulnak fel a szervezetben, és B vitamint vonnak el, ennek hiánya pedig nagyon rossz hatással van az idegrendszerre, ilyenkor leszünk idegesek. A petefészekre is rossz hatással van, daganatok, tumorok alakulhatnak ki miatta. A stressz egyszerűen meg tud ölni! A spirulina tud ebben segíteni.

Fontos, a szervezet lúgosítása, mert rengeteg ételtől elsavasodik a szervezet. A tej is savas, sőt a gyógyszerek is, és akkor még nem beszéltünk azok mellékhatásairól.

És azt tudtad, hogy a fürdéssel, zuhanyzással a szervezetbe klór jut be a bőrön keresztül? A klór, állandó gyulladást eredményezhet.

Megtudtam azt is, hogy a rák nem betegség. Ha az lenne, akkor el lehetne távolítani, ennek ellenére rohamosan terjed. Dr. Warburg német biokémikus felfedezte 1932-ben a rák gyökerét. Rájött, hogy a normális sejteknek oxigénre van szükségük. A rákos sejteknek viszont nincs szükségük oxigénre. >>> alacsony oxigénszint áll a rák hátterében. Ha egy sejt 48 óránál tovább van oxigénhiány állapotában, akkor rákos sejtté alakulhat. Ezeknek a sejteknek a kumulálódásából alakul ki a rákos daganat.

A savas környezetbe oxigén hiány van. Ezt a környezetet, mi hozzuk létre a szervezetbe, a helytelen életmódunk miatt. Fent kell tartani egy jó vérkeringést, ph-t, immunrendszert, hogy a sejtek oxigént kapjanak, és ne alakuljanak ki rákos sejtek. A Cordypine, Morinzhi, lionsmane, spirulina, segítenek ezek fenntartásában. A megelőzés jobb mint a gyógyítás.

Egészséges a napi testmozgás. 2700 liter vért pumpál át a szív napi szinten. 60-70/perc szívdobbanás percenként a normális, ha ez így van, akkor nagy esély van rá, hogy megérjük a 82-85 éves életkort. Ha már 80/perc, akkor lecsökken 62 évre az várható élettartam. 

Számtalan helyen olvastam már, és Jane is elmondta, hogy mennyire fontos a napi 8 pohár tiszta víz fogyasztása. Ha nem iszunk, ragadós lesz a vérünk. Így nem jut el oxigén mindenhova. Tiszta buborék mentes víz az egészséges, a buborékos víz is savas. 

A Ganoderma a világon az egyik leglúgosabb étel. A spirulina pedig teljes értékű szuper élelmiszer, tisztítja a vért is.

A DXN termékei, a sejtet és a szöveteket teszik egészségessé, ezáltal az egész test egészséges lesz!!!  

Természetesen hallhattunk még előadókat, gyémántokat, akik elmondták, hogyan kezdték, és hogy jutottak idáig. Elképesztő és építő előadások voltak. Sor került a kvalifikált munkatársak jutalmazására is. ...kedves Szponzorom Corinna is gyémánt lett, akinek sokat köszönhetek abban, hogy még mindig itt vagyok, és egy csomót tanultam, olyan dolgokat amiket az élet más területén is sikerrel tudok alkalmazni.

  Szeretném Juditot is említeni, aki Corinnának a közvetlen Szponzija, aki nem a közvetlen felső vezetőm, mégis mindig a segítségünkre siet, bármi gondunk akad. Köszönet és gratuláció Juditnak is, aki Corinna minősülése által Ő is  egy magasabb szintre került. Igyekszünk a nyomdokaitokba lépni. :)




 Fényképek is készültek.... Szóval jó volt, a következő pedig már a 4 éves szülinap lesz márciusban, ami szintén nagyon jónak ígérkezik, ezért már most tudom, hogy ott a helyem. :))







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése