2012. február 3., péntek

A szakértő válaszol!

Olyan jó látni, hogy egyre többen veszik észre, és fedezik fel a gyógygomba kivonatok jótékony hatását. Mikor először hallottam róla, én is kételkedtem, mert olyan sima népi gyógyászatnak tűnt. Itt most nem szeretném a népi gyógyászatot leszólni, mert tényleg rengeteg gyógynövényünk van, ami nagyon egészséges és figyelemreméltó eredményeket érnek el vele a gyógyítás területén, még ha ezt úgymond nem szabad mondani bizonyos törvények miatt.



Igazából ami tetszik benne, hogy a kételkedők is meríthetnek ezekből az információkból, ugyanis a gyógygomba kivonatok hatásait orvosok vizsgálják. Tehát, itt konkrét orvosilag alátámasztott vizsgálatok folynak, amikre szintén lehet hagyatkozni. 

A femina.hu-n Dr. Csiszár Miklóst kérdezték ezzel kapcsolatban. Tudni kell, hogy a kínaiak már több ezer éve ismerik ezeknek a gyógynövényeknek az áldásos hatásait. A nyugati orvoslás csak az elmúlt évtizedekbe kezdte alkalmazni. Elég rendesen le vagyunk maradva. Lehet, hogy ezért is hallom sok embertől, hogy én ebbe nem hiszek. Meg is lehet nézni, hol tartunk egészségi szempontból a kínaiaktól. Mi több, odakint ezek szerek orvosilag alkalmazhatók, az orvosok ezeket receptre írhatják. 

Kínában és Japánban a lepkegomba bejegyzett rákellenes szer. Nem tudom mi mikor jutunk el erre a következtetésre, hogy az egészségügy végre a megelőzésre törekedjen, ne pedig a sokszor késői gyógyításra, olyan gyógyszerekkel, amik köztudottan méregnek számítanak, és az egészséges szöveteket is tönkre teszik. De van még időnk, ha évezredekkel le vagyunk maradva....

Minden kételkedőnek figyelmébe ajánlom a következő cikket. Tényleg érdemes elolvasni.

http://www.femina.hu/egeszseg/gyogygomba_kivonatok_tenyleg_mukodik_vagy_atveres 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése