2012. március 11., vasárnap

A siker vonzásában

Mióta elég sokat szörfözök az interneten és egyre több emberrel hoz össze a sors keze, sok olyan emberrel is beszélgetek akik már több mlm cégben is benne voltak, és próbálkoztak az üzlet építéssel.
Azóta megugrott a lehetőségeim száma. Egyre több ajánlatot kapok én is, hogy próbálkozzam itt is, meg ott is, ez sokkal jobb üzlet, miért nem próbálod inkább meg ezt, hiszen XY ekkor és akkor kezdte és már havi 1 milliót keres és hasonló kecsegtető ajánlatok. Szó mi szó, nagyon vonzó ajánlatok, és ha nem tudnám azt, hogy a pénzt és a sikert nem adják ingyen, akkor biztos tovább is állnék, hiszen lassan egy éve építem a DXN üzletét és csak mostanában fogom elérni az első igazgatói szintemet, amit nem is magamnak köszönhetek, hanem fantasztikus csapattársaimnak, de erről még részletesebben fogok mesélni, mikor ott lesz az ideje. :)

Gondolkodóba estem, hogy ha átmegyek egy másik MLM-be, akkor ott hamarabb érném e el az áhított milliós nagyságrendű jövedelmet. Rengeteg könyvet elolvastam már a témában, sok webkonferenciát hallgattam meg, ahol igenis azok az emberek adnak használható világos, érthető tanácsokat akik már igencsak a milliós nagyságrendű jövedelmet élvezik , vagy akár a több milliósat. Mi az egyik titka annak, hogy elérték ezt a jövedelmet? A kitartás, a türelem, a tanulás, és nem csak egyszer, hanem folyamatosan tanulni, változni, változzon meg a személyiségünk olyanná, akik nem hajszoljuk a sikert, hanem vonzzuk. Enélkül pedig lehetünk akár hány MLM-ben, sehol sem fogunk nagy hálózatot felépíteni.

Igaz, hogy az mlm cégek egyik közös jó tulajdonsága a vezető képzés. Ott igazán megtanítják az embert arra, hogy hogyan lehet sikeres. Megtanítanak arra, hogy legyen önbizalmunk. Akinek van önbizalma az nem változtatja a véleményét egyik napról a másikra. Ezáltal mások is bízni fognak benn.

Megtanítanak célokat kitűzni. Milyen érdekes ez is. Annyira elgondolkodtató, hogy az átlag ember nem tűz maga elé célokat, nem hajlandó tervezni, nem hisz az álmokban, főleg nem annak megvalósításában. Az emberek 10%-a hisz ebben. És kik ezek az emberek? A világ leggazdagabb emberei közül kerülnek ki.

Itt tanultam meg azt, hogy lelkesedni kell azért amit csinálsz. Nem elég unottan, kényszerből. Szenvedéllyel, lelkesedéssel kell, minden kudarc ellenére. Ezeket az érzéseket, ajándékokat meg kell erősíteni magunkban minden nap. Már jó ha reggel mikor kipattanunk az ágyból ilyen attitűddel kelünk fel, megfigyelhetjük, hogy mennyivel jobb napunk lesz a megszokottnál. A kudarcokon és problémákon ezek segítenek át.

Miért gondolják emberek, hogy ezen tulajdonságok nélkül lehet máshol érvényesülni? És még ezen kívül is van ezer, amit az embernek ki kell fejlesztenie magában. Szerintem ezek az elsőrendű dolgok a gazdaggá és sikeressé válás útján, aztán jöhet a másodlagos dolog, a marketing terv, a jutalék és a többi.

Igazából megtanultam egy nagyon fontos dolgot. Messziről megismerem az emberek jellem vonásait. Annyira jó dolog az, hogy tudom ,hogy kiket keresek, kivel érdemes foglalkozni és kivel nem. Ezért ha elutasításba, NEM-be ütközöm, akkor már nem leszek tőle rosszul mint az elején. Mert tudom, hogy a nagy siker és gazdagság csak igen kis réteg privilégiuma. Nem azért, mert másnak ez nem adathat meg, hanem azért, mert más nem hajlandó kifizetné érte az árat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése