2013. március 23., szombat

Gyomorfájdalmak és a Ganoderma!

Elképesztő videót találtam ismét. Egy újabb gyógyszer, aminek a mellékhatásai mellett nem mehetünk csak úgy el. Az csak egy dolog, hogy ilyen mellékhatásai vannak, de vajon mikor felírják ezt a gyógyszert, akkor automatikusan felírják a gyomornyálkahártya védőt is mellé??  Talán ha így lenne, nem lett volna szükség erre a videóra!


Itt viszont olvashatsz arról, hogy a Ganoderma (Pecsétviasz) gomba hogyan hat a gyomorra! 

A gyomorfájdalmak, gyomorfekély, nyombélfekély, stb. és a Ganoderma.

Dr. Taro Tamura tanulmánya, Kinki Egyetem

Gyomorfájdalmak, gyomorfekély és nyombélfekély kezeléséhez alkalmaztunk Ganodermát.
A legérdekesebb eset egy férfi pácienssel történt, akinél fiatal korában gyomorfekély alakult ki, és nemrég ismételten kiújult. Más gyógyszerek eredménytelennek bizonyultak, a Ganodermával történõ kezelés megkezdése után egy héttel a fájdalmai jelentõsen csökkentek. Amikor a dózist csökkentették, csak napi egy alkalommal érzett fájdalmat, olykor pedig egyáltalán nem. Általában egy analgetikus fájdalomcsillapítótszedett, de az semmit nem használt. Ez a kezelés a gyomor- és nyombél fekélyes pácienseknél is eredményes, akik mellkasi fájdalomtól, étvágytalanságtól szenvednek, és olyan gyomorfekélyes betegek esetében, akiket fáradtság, erotlenség kínoz. A gyomorrák mûtét utáni fájdalmakat is csökkentheti. Egyes betegek arcszíne visszatért, és apránként sikerült pár kilót is felszedniük a Ganoderma szedését követõen

A Ganoderma megvédi azokat a betegeket, akik túl sokat esznek, csak egyfajta élelmiszert fogyasztanak, vagy ételmérgezésben szenvednek.

Meglepõ eredményeket értek el vérhas, székrekedés, gyomorsav-túltengés és gyomorfekély esetén. A hatások azonosak a közismert gyógyszerek által elért hatásokkal. Dr. Shigeru Yuji tapasztalatai alapján a gyomorbántalmak és fekélyek kezelése esetén is hatásos. A gyomor és a bélrendszer legfontosabb feladata az ételben található értékes tápanyagok felszívása, majd a emésztés elott a salakanyagok kiválasztása. Az emberek általában túl sokat esznek, vagy kiegyensúlyozatlan étrendet követnek, emésztőszerveik sérültek. A Ganoderma nem csak megvédi a szerveket, de képes az emésztõrendszer muködésének javítására is.
   
 Elhízás miatt nem kell éheztetõ diétát kezdeni.

 Kutatásaink rámutattak, hogy a Ganodermát fogyasztó vékony embereknél súlygyarapodás, az elhízottaknál pedig fogyás tapasztalható. Mindegy, hogy valaki mennyire idõs vagy fiatal, hogy férfi vagy nõ, és hogy milyen az egészségi állapota, a Ganoderma lehetõvé teszi, hogy megtartsa az optimális testsúlyát és alakját. Rendszeres szedés esetén a Ganoderma beállítja az illetõ erõnlétét és kiegyensúlyozza a biológiai funkciókat. Mivel a Ganoderma megszûntetheti az elhízást, a túlsúlyos embereknek sem kell aggódniuk súlyfeleslegük miatt és a külalakjukra sokat adó nõknek sem kell szenvedniük az éheztetõ diéták és a fogyasztószerek kellemetlen mellékhatásai miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése