2013. január 16., szerda

DXN - Piacvezető ganodermás MLM cég

Szeretném röviden összefoglalni, hogy mi az amit érdemes tudni a cégünkről, és annak hátteréről, ugyanis nem mindegy mikor valaki lehetőségeket keres és úgy dönt, hogy egy MLM céghez csatlakozik, akkor igenis górcső alá veszi a céget, több szempontból is, és ez így helyes! Ebben szeretnék segíteni. Ezen az oldalon olvashatsz pár érdekes dolgot, hogy mit érdemes megvizsgálni és hogy a mi cégünk, a DXN megfelel e ezeknek a követelményeknek, össze tudod hasonlítani.






A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a "One Dragon", "One World One Market" and "One Mind" koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 28. helyet foglalja el. 

Hogy mit jelent a  "One Dragon"?
 
Az egész folyamatot - a termesztést, a feldolgozást és a marketinget - egyedül a vállalat végzi, szigorú minőségellenőrzés mellett. 
  
" One World One Market"
 
Az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség és bonuszrendszer minden törzsvásárló számára. 

 "One Mind"
 
A vállalat és a törzsvásárlók egyazon szándékkal összpontosítanak a DXN üzletre.

 A Ganoderma ültetvény
 
A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben.
 
Ezek a különlegességek a következők:
 
  • Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.
  • Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával
  • Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben
  • Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
  • Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.
  • Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított. >>>

 A DXN termékek és a cég által kínált üzleti lehetőség 2009. áprilisa óta immár Európában is elérhetők. A DXN európai hódítóútja Magyarországról indult. A kiváló minőségű termékek és az időtálló üzleti lehetőség az immár több mint négy éves európai jelenlét során újabb és újabb országok piacán váltak elérhetővé, mint Ausztria, Csehország, Lengyelország, Németország, Románia, Szerbia, Szlovákia. Számos hálózatépítő és fogyasztó található Európa más országában is.



Ezt a fantasztikus lehetőséget két magyar embernek köszönhetjük. A DXN Europe Kft. tulajdonosai Böczkös István, aki a pénzügyi hátteret biztosította és Kócsó László, aki az on-line marketingben tapasztalt hálózatépítő.

A Direct Selling News minden évben mélyreható vizsgálat után közzéteszi a top 100 direkt értékesítő vállalat listáját (forgalom alapján).
A DXN az előkelő 28. helyet foglalja el, 12 helyet javítva a legutóbbi, listán elért helyezésén.

 A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban.

Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába.

 Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése